director web cu transfer de page rank
Statistici web
Nr. de site-uri: 9
Nr. de categorii: 0
Comments: 0

Stomatologie

Partner
Cabinetul Stomatologic DentoPlus Constanta ofera o gama variata de servicii stomatologice de calitate cum ar fi: Chirurgie dentara, Estetica dentara, Endodontie, Implantologie, Parodontologie, Ortodontie, Parodontologie, Patologie orala, Protetica, Pedodontie, Profilaxie dentara. Dr Resit Ayla este un medic stomatolog experimentat si va sta la dispozitie cu orice nelamurire chiar si online pe web site la categoria Intreaba Medicul Stomatolog
http://dentoplus.ro
PageRank: 1/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Mar 8, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Partner
Cabinet Individual Stomatologic - CAROL REVES - este un cabinet stomatologic modern care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie, astfel putem sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, parodontologie, stomatologie generala, estetica dentara (albirea profesionala a dintilor), endodontie si stomatologie pediatrica (tratemente pentru copii), la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu confortabil si relaxant.
http://www.carolreves.ro
PageRank: 2/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Dec 13, 2013) Listing Details Report Broken  Listing
Partner
Periuta de dinti electrica este alegerea perfecta pentru sanatatea dintilor si un zambet de invidiat. Schimba periuta normala cu o periuta de dinti electrica si vei simtii diferenta.
http://www.periuta-de-dinti-electrica.com
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Feb 18, 2014) Listing Details Report Broken  Listing
Partner
Cabinetul stomatologic din Galati Dr.Chirila Daniela a fost infiintat in anul 2014 in scopul imbunatatirii serviciilor medicale stomatologice galatene ramurii careia ii apartine. Cabientul stomatologic se adreseaza atat adultilor cat si copiilor deopotriva , tuturor galatenilor dar in mod special locuitorilor din zona Siderurgistilor,Gheorghe Doja,,General,datorita bunei sale pozitionari respectiv pe strada Siderurgistilor,nr.19,bl.SD9A,langa restaurantul Isharo. Cabientul stomatologic doreste m
http://www.cabinet-dentar-galati.ro
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: May 23, 2015) Listing Details Report Broken  Listing
Partner
Echipa cabinetului stomatologic din Galați C.M.I. Dr. Mateita Brindusa se perfecționează prin participarea la congrese, cursuri teoretice și hands-on-uri pentru a asigura servicii stomatologice de cea mai buna calitate. În interiorul cabinetului stomatologic veți găsi o atmosfera calda, o echipa primitoare, pregătită sa va înlăture frica de dentis
http://cabinet-stomatologic-galati.ro/
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Aug 3, 2015) Listing Details Report Broken  Listing
Situat in cartierul Drumul Taberei, Plaza Dent este un cabinet stomatologic modern, cu o echipa tanara de medici si asistenta, care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie la cele mai accesibile preturi si cele mai inalte standarde de calitate.
http://plazadent.ro
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Oct 11, 2016) Listing Details Report Broken  Listing
La Dental Place ne am propus mentinerea celor mai inalte standarde in domeniul stomatologiei pentru pacientii nostri, un centru stomatologic de excelenta in care sunt indeplinite toate conditiile pentru calitate.
http://www.dental-place.ro
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Dec 19, 2016) Listing Details Report Broken  Listing
Clinica Stomatologca ElvetoDent ofera servicii medicale de: endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica, ortodontie . Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.
http://elveto-dent.ro
PageRank: 0/10
(Clicks: 0; Listing has been added: Dec 20, 2016) Listing Details Report Broken  Listing
Ultimele articole

Cum depozitez corect anvelopele

Stocarea intr-un mod cat mai corect a anvelopelor de vara sau de iarna, este foarte importanta, deoarce riscati ca acestea sa se deterioreze la urmatoarea lor utilizare.

Sfaturi generale privind depozitarea corecta a cauciucurilor:

  • ferite de...

Nov 1, 2011